Wie ben ik?

Ik ben Dunja Smit, woon- en werkzaam in Boxtel.

Nadat ik 3 jaar gestudeerd heb aan de Pabo in Eindhoven, ben ik direct aan het werk gegaan als groepsleerkracht. Ik werk met heel veel plezier in het onderwijs, en vind het daarnaast belangrijk om ook zelf niet stil te blijven staan.
Na 5 jaar werken in het onderwijs heb ik de keuze gemaakt om verder te studeren, en aan de slag te gaan als remedial teacher.

Ik vind het belangrijk om een goed beeld te hebben van de verschillende (leer)ontwikkelingen van alle individuele leerlingen in de groep. Daarnaast is het voor mij een uitdaging om hier zo dicht mogelijk bij aan te sluiten, en eraan bij te dragen dat alle kinderen ook verder komen in hun eigen ontwikkelingen.

Als remedial teacher heb ik de mogelijkheid om per kind in te zoomen op de mogelijkheden en hulpvragen van het kind, en aan de hand daarvan een handelingsplan op te stellen met een werkwijze die zo dicht mogelijk aansluit bij de behoeften van ieder kind.

Om ervoor te zorgen dat ik op de hoogte blijf van alle recente ontwikkelingen, en blijf werken aan mijn eigen vaardigheden, volg ik met regelmaat interessante lezingen, workshops of cursussen.
Ook heb ik me aangesloten bij de LBRT, om in contact te blijven met collega rt-ers en om mijn professionaliteit en kwaliteit te waarborgen.

Afbeelding1